Terratrèmol a Xile

Al febrer de 2010 un fort terratrèmol amb una magnitud de 8,8 Mw amb l'epicentre situat al mar xilè va afectar enormement les zones circumdants.

Després devaluar els desperfectes, CC ONG i el microFONS de Catalunya col·laboren amb l'ONG Espanyola Acción para el Desarrollo y la Igualdad, per a reconstruir tres comunitatss a Xile. A la zona centre sur, a la Província de Arauco que té una extensió de 5.457km2 i 157.255 habitants. Aquesta és la segona província més petita i menys poblada de la regió i està composada per 7 comunes: Arauco, Curanilahue, Lebu, Los Almos, Contulmo, Tirúa i Cañete (en les tres últimes es troben les comunitats Mapuches a les quals arribarà aquesta ajuda).

Com es de públic coneixement les carreteres han quedat destruïdes, algunes encara estan tallades i les cases de fusta, molt precàries, estan en molt mal estat, algunes han caigut completament i altres van haver de ser apuntalades perquè no caiguès el sostre.

Aportacions Quantitat
Eva M. 100€
Rae A. 50€
Aj. Pobla de Lillet 100€
Aj. de Banyeres del Penedès 100€
Aj. de la Pobla de Mafumet 100€
Aj. de la Torre de Capdella 50€
Aj. de Queralbs 100€
TOTAL 600€

El 100% de la recaptació es va entregar a l'ONG citada que es va ocupar amb la seva contrapart local de la reconstrucció i justificació del projecte.